Mi volimo kad je sve čisto i mirisno!

Naša misija je pristupiti individualno svakom klijentu, kao i njegovom tepihu. Učinit ćemo sve što nam je u moći kako bi naš klijent prepoznao našu kvalitetu usluge. Cilj nam je ostvariti dugogodišnju suradnju s našim klijentima, kao i pokušati se nametnuti na tržištu kroz druge poslovne suradnje s pravnim osobama.

 

Način pranja tepiha

6-How-to-Reset-Your-Toilet-Water-Tank-1200x4801

Natapanje i šamponiranje

Tepih se postavi na plastični pod iznad pločica i dobro se namače vodom. Identificiramo veće prljavštine i mrlje, kako bi se tijekom šamponiranja i četkanja pridodalo više pažnje tim dijelovima.
home-img2

Strojno i ručno četkanje

Tepih se nakon šamponiranja ostavlja sa strane kako bi pokupio dovoljno tekućine protiv mrlja te se nakon toga strojno četka. Postupak se ponavlja i dodatno se četka rukom ukoliko ima potrebe.
WhatsApp Image 2017-05-04 at 23.56.023

Ispiranje i centrifuga

Nakon četkanja, tepih se ispire i ponovo četka sve dok se ne iscjedi sva prljavština, a ispire se dok više ne bude mjehurića. Dodatno se miče višak vlage na tepihu i potom stavlja u centrifugu.
Carpet-drying-natural-or-ventricle14

Sušenje i pakiranje

Tepih se suši u profesionalnoj komori za sušenje te se još jednom dubinski usisava prije samog pakiranja zbog mogućih mikročestica i prašine koja može sletjet na Vaš tepih tijekom sušenja.
 

Čarobna praona tepiha u Zagrebu!

Čarolija tepiha je novootvorena i jedna od najnaprednije opremljenih praona tepiha u Zagrebu, ako ne i u cijeloj Hrvatskoj. To dokazujemo kvalitetom naših strojeva, savršeno čistim prostorom u kojem peremo tepihe, kao i tekućinama za čišćenje koje su ekološki priznate, kako u svijetu, tako i kod nas. Svi su proizvodi većinom njemačke kvalitete i jamče svoju sigurnost u blizini djece i vaših kućnih ljubimaca.

Istražite zašto
 

Komora za sušenje

Posjedujemo komoru za sušenje tepiha, tako da bez obzira na vremenske prilike (kiša, zima, hladno vrijeme) Vaš tepih možemo osušiti bez imalo problema! Tepisi se suše u ventiliranoj i grijanoj prostoriji bez vanjskih utjecaja. (smog, magla, prašina)

Istraživanjem tržišta, shvatili smo da većina ostalih tvrtki koje se bave našom djelatnošću, tepihe suši vani, po ogradama, gelenderima i ostalim neprofesionalnim uvjetima. Pošto je tepih vlažan poslije pranja, vrlo brzo skuplja prašinu i okolne mirise, kao što je npr. smog. Tada taj tepih tijekom svog sušenja skupi razne čestice iz zraka.

Specijalan pod za pranje

Postavili smo više standarde što se tiče kvalitete pranja tepiha. Dosta ljudi danas još uvijek dovozi tepihe u autopraone koji te pihe peru na istom mjestu gdje se peru i automobili. Na pločicama, betonu, asfaltu i ostalim neadekvatnim podovima. Uvidjevši to, na pločice smo ugradili rešetkasti pod tako da prilikom pranja, ispiranja, šamponiranja nešistoća izlazi iz tepiha te više s njim nema nikakvog doticaja. na takvom podu, pranje tepiha je neusporedivo kvalitetnije i bolje!

Iz iskustva pranja tepiha u autopraoni, možemo reći da se tepih ne opere dobro niti u jednom slučaju, dok je cijena pranja ista, ili čak i veća nego kod nas. Još jedna bitna stavka s kojom bismo htjeli da budete upoznati, kod nas tepihe šamponiramo i peremo s obje strane, ukoliko nam materijal Vašeg tepiha to dopušta.