Čarolija Tepiha u časopisu Dom & Dizajn, nedeljno izdanje Jutarnjeg Lista.

13. veljače 2021.
Proljetno čišćenje: 10 koraka za savršenu kuću, ili stan!
14. svibnja 2017.

Iznimno nam je drago što se možemo pohvaliti našim doprinosom u poznatom magazinu Dom & Dizajn, koji se tiska unutar nedeljnog izdanja Jutarnjeg Lista. Članak pročitajte na slici u dnu ovog teksta ili ako ste ovdje putem svog mobilnog uređaja – pogledajte ga u .pdf verziji slike na ovom linku

Tema broja su bili tepisi, pa je bio red da se pozove jedna od najboljih i najkvalitetnijih praonica tepiha u Zagrebu i šire. Ovom prilikom bi se htjeli zahvaliti i glavnoj urednici tog časopisa, gđi Marijani G., koja je prepoznala vrhunsku kvalitetu naše usluge te nas pozvala da podijelimo svoje čarobno znanje s čitateljima.

U članku smo se prije svega osvrnuli o našim počecima te razlozima zašto smo se počeli baviti ovim poslom te sve načine na koje smo učili i specijalizirali se za ovo zanimanje. Osim toga, u tekstu možete pronaći neke odlične savjete za jednostavno održavanje i čuvanje vašeg tepiha kao i informacije o skupinama mrlja koje je izuzetno teško, ili nemoguće ukloniti.

Ono što je najbitnije je to što ćete pobliže upoznati naš način rada te sve ono što dobivate korištenjem naše praonice tepiha. Proći ćete kroz cijeli proces pranja tepiha koji ne možete dobiti niti u jednoj praonici koja nije usko specijalizarana kao Čarolija Tepiha.

Za sve upite, narudžbe i rezervacije, slobodno nam se javite putem kontakt forme na webu, ili na:

  • 095 380 9051
  • kontakt@carolija-tepiha.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *